Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Tjejkvällen igår

FY fan va kul vi hade de. Vi satt först här och förfestade, sen drog vi ner på harrys. jag brukar ju hata krogen men fy fan va roligt de var. Vi fick buffe och sen ett glas med mouserande vin. Drack två glas och åt massor. ÖL korven var as god. HAHA, Linn och Anna var upp och sjöng singstar och jag och Jenny drog upp folk på dansgolvet. Sen när karlarna fick släppas in så dök disco-kjell upp så då dansade jag med honom (anna har filmat allt) och sen drog vi på roliga golvet där dom typ spelar me and my och såna där andra klassiker var så jävla kul vi önskade barbie girl bland annat. Och sen stod jag och Linn och dansade ensama inne på trubadur golvet. HAHA.
Riktigt super duper lyckad kväll hoppas att det ska bli fler såna.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa