Du är hatad när du lever men älskad när du är död.

Är så jävla less på alla som hyllar Mikeal Jacksson just nu. Alltså skulle man frågat folk för typ en vecka sen vad dom tyckte om honom skulle alla säga att han var bajs och pedofil osv. MEN nu tycker alla han var så bra och gjort pophistorien och inte alls knäpp utan hur smart som helst ungefär. NU är inte det här riktat till folk som gillade honom på riktigt utan till typ ÅH va sorglig han är död töntar.

Är inte de där sjukt? Typ en person som dör dom älskar alla fast dom var hatade när dom levde? Och sen typ en person som blir känd som alla hatade i skolan dom var man ”kompis” med. Är så jävla falskt hatar falskhet. Varför väljer man att sörja någon man egentligen aldrig brytt sig om, som aldrig betytt något för dig innan men som helt plötsligt betyder något för denna är död? Är den mer värd döende för att stilla sitt eget dåliga samvete eller? PINSAMT är det.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

4 thoughts on “Du är hatad när du lever men älskad när du är död.

 • 11 augusti, 2012 at 17:32
  Permalink

  01 juli 2009 kl 4:24 f m

  HAHAHAHAHAAAA!!!
  RIP Michael Jackson
  närå…!

  Reply
 • 11 augusti, 2012 at 17:33
  Permalink

  03 juli 2009 kl 6:09 e m

  Håller med till 100% Så trött på alla rip mj bloggar överallt…

  Reply
 • 11 augusti, 2012 at 17:33
  Permalink

  03 juli 2009 kl 6:23 e m

  Precis, fattar inte hur folk kan är såna himla mj fans helt plötsligt. Tror de finns 1 låt jag gillat med honom den var med i rädda Willy och jag såg den när jag var liten och tyckte den var bra då (gillar den nog inte ens längre vet inte vad den heter :-p) men annars liksom, så jävla bra att ALLA älskade honom typ var han inte.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: