Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Singstar och Buzz och kort.

Igår efter att jag storhandlat 4 matkassar så gick jag vidare till Anna där vi spelade buzz RIKTIGT kul spel. Sen drog vi till matmagasinet och handlade godis och cheeseballs och sen hem till henne igen och spelade mer buzz och sen blev det Abba singstar JÄTTE kul. Sen sov jag över hos anna. I alla fall glodde vi på massa gamla kort anna knäppt från fjortistiden. VAR så kul att se, fan va liten man var. BÅDE storleksmessigt och ja liten. Såg verkligen mini ut. Hade ju ätstörningar då också så är ju inte så konstigt och var BLOND, hade fan inga armar typ, var typ skin och ben. OCH alltid stora tröjor för ingen skulle se mitt fett. För sjukt nog jag var liksom 170 lång och vägde som minst 45 kg och tyckte jag var FET. Så här senare ser man ju att jag var för smal såg inte frisk ut alls men tyckte ju att jag var fet vilket är ett led i ätstörningar. Hur som helst var de roligt att se, vi gjorde massa spex och jag hade värsta roliga frisyrerna och fila tröja och marwin pants. Hehe, SA till anna att jag vill låna med kort och scanna in . HON var dock inte lika road. Fick korten från när vi var på Westlife 2002 också. KUL att se, även där var jag liten. Inte så konstigt egentligen, nyss fyllde 18 år då ju tänk om jag vetat att jag typ 1 år och 8 mån senare skulle vara gravid. På den där tiden så tänkte jag typ aldrig ens på nått annat än att festa, festa och festa dagarna igen. FATTAR inte hur man orkade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.