Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Bantning igen.

Happ så var tvångsbeteende igång igen. Eftersom jag är ensam i helgen då sonen är hos sin pappa så börjar jag alltid banta. Vissa njuter av ledigheten andra som jag slutar äta. Igår var jag och åt med Linn iofs åt en hamburgare meny på donken men sen åt jag inget annat under dagen. Idag har jag nyss klämt i mig en liten skål med linfrön och fil, ska dricka en kopp te nu. Egentligen så handlar nog mitt sätt att inte äta om tristess. Jag hatar att vara ensam, när jag är ensam ser jag ingen mening med att äta för att äta ensam är  ur tråkigt. Jag beundrar dom som kan äta själva, laga värsta middagen för att äta och sånt. De gör inte jag, jag MÅSTE äta med någon annars ser jag ingen vits med att äta. Drygt att laga värsta målet mat bara för mig själv liksom. Jag är en rätt social varelse tror jag, samtidigt kräver jag ensamhet ibland men bara när jag själv vill. Påtvingad ensamhet är hemsk då känner jag mig lite utsatt nästan, som att jag inte ens vet vad jag ska göra. Då blir det att rensa. JAG rensar i skåp städar och donar allt för att vara slippa tänka.

Jag tänkte för mycket, JÄMT. Tänker på såna där helt sjuka saker som TÄNK om nån bryter sig in här, tänk och det börjar brinna osv. Precis som att jag skulle kunna göra något åt det om det händer. Men ändå man fick ju en hjärna och då lär den ju kanske användas.

Betade av en komplitering på religionsvetenskapen igår så nu är jag snart helt godkänd, ska kompa en sak till jag fick svar på i fredags. Gå lite djupare in i ämnet ska försöka med de. Ibland känns det som att när man lagt ner massor av tid som jag gjort nu på arbetet i sommar har jag faktiskt pluggat mer än jag gjort annars. Jag har ju pluggat då också men då har jag endast kämpat mot godkända betyg, jag vet att alla andra kämpar för VG:n och att det är det viktigaste för många, men för mig som bor ensam med barn, pluggar heltid och även extra kurser utöver detta, jobbar flera dagar i veckan så känns VG:n som ett ganska onödigt ting jag är väldigt nöjd med mina godkända betyg. Men hur som helst den här sommaren har jag kämpat läst och faktiskt försökt mig på VG:n bara för att, och då får man komplitera. Är inte de konstigt? När man inte satsar allt man har får man lätt godkända betyg men när man satsar mera då får man komplitera, det måste ju betyda att jag är bäst när jag inte satsar alls.

NÄ vilket dravel, ska fortsätta dricka mitt te, sen ska jag glo på nätet i brist på annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.