Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Skriva ett ikke kopierat också kanske.

Shites vad lång tid det tagit att kopiera alla mina wordpress inlägg hit, men nu så äntligen KLART! Känns bra, nu är man fast här förutom när man vill skriva anonymt då. På tal om de, har fått massa människor som kommenterat medans jag hållit på att kopiera, vissa JÄTTE seriösa så jag ska gå och svara er strax, andra har varit såna där ragga folk att glo på sin sidare. Jag imponeras ändå av dessa spammares jobb, att ORKA lägga ner timmar på att vänta på att folk ska uppdatera sina bloggar så man kan skriva lägg till mig på blogglovin osv. FAKTISKT jätte imponerande måste jag medge. Ska lägga till blogglovin här också precis som på wordpress bloggen, men lär skriva till mina läsare att jag är här nu så dom vet.

Nu ska jag svara på era kommentarer och sen ska jag sova, imorgon blir det halloween firande för sonen, ska bli himlans roligt. FÖRESTEN stort Grattis till min fina VÄN Anna på 26-årsdagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa