Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Njuta.

Tog mig ett bad, snart kommer sonen och hans pappa hem. Eller ja, sonen kommer hem, hans pappa drar tillbaka till sitt hem så klart. Undra vad man ska göra för nått skoj i helgen? Känns som jag har noll fantasi, även över mat och andra saker. Helger känns ofta långa, vet inte varför men torsdagen känns alltid lite ångestladdad. Dåliga erfarenheter av helger kanske? Nu är sonen hemma så det är en kul helg men tror den negativa känslan innan helgen beror på att man är ledig och då måste man liksom göra något av helgen. Egentligen gillar jag bäst att ta det lugnt, kanske se en film med sonen eller bompa på fredags kvällen, äta lite fredagsmys. Nu har jag noll fantasi känner jag. MÅSTE komma på nått skoj, imorgon ska vi förhoppningsvis måla gipsfigurer om inte jag råkat förstöra dom. De får vi hoppas att jag inte gjort. Höhö.

Sen lär vi ta en sväng ut också. Kan inte sitta inne direkt. Undra vart man ska bege sig då? Någon med roliga utomhus tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.