Listan:

Städat (X)
Handlat alkohol ( )
Shoppat kläder till festen (X)
Diskat (X)
Blivit frisk (/)
Handlat diverse smarta prylar tills festen ( )

Väntar på SOFIE, hon borde komma snart tycker jag. Vi ska ner på stan. Köpa alkoholhaltiga berusningsdrycker och sedan tänkte jag köpa schampo och balsam. Sen blir det hem och ta det lugnt några timmar, efter dessa timmar så ska jag fixa mig. Känns halvt som halvt jobbigt för jag vet inte hur man fixar frillan. Antar att utsläppt hår går bort ikväll liksom? Lär köpa hårnålar också. MEN allt brukar lösa sig så jag måste ANDAS UUUUUT!

FÖRESTEN fick jag en SJUKT positiv överraskning nyss jag väger 61,½ kg! WOW. Snart nått mitt mål 1½ kg kvar sen väger jag 60 som jag vill väga. Varken ett kilo över eller mindre. Sen för vissa är det SHIT vad mycket. Men de skiter jag i, jag är som jag skrivit förr lång, har fött barn och dessutom ser jag sundast ut vid 60. Skiter i om andra tycker det är mycket. Mår jag bra av det vill jag väga det.

Satt upp lapp vid porten också och varnat mina grannar och sagt att dom är välkomna att ringa på dörren om det blir för mycket oväsen.

NÄ nu ska jag ta och ringa Sofie och höra om hon är på väg!


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: