Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

As god mat.

Guw va gott det var med tacos då. Köpte till mango chutney och jävlar va gott det blev, så de tipsar jag om. Googlade ju på goda tillbehör till tacos och detta var sjukt gott. Bild kommer sen, undrar om jag kanske ska pryda de jag skrivit i efter hand blir lite roligare då. William och hans pappa bygger med lego, sonen ska gå och lägga sig snart och efter de kommer sonens farfar och farbror hit och ska spela singstar och buzz med mig och sonens pappa. Är så mysigt med julen och loven för då umgås vi jätte mycket och hittar på saker ihop. Som ni säkert redan vet eller förstått är jag och sonens pappa inte tillsammans vi har heller aldrig varit de, vi bor inte ihop men vi umgås och så väldigt tajts trots situationen. För sex år sedan blev jag gravid oplanerat endast nittonår gammal med en kille jag inte var tillsammans med som jag endast känt i 4 månad så flyttade en liten kille in i min mage, jag har aldrig ångrat beslutet att skaffa min son trots att han var oplanerad. För trots detta var han så önskad. Mitt älskade underbara lilla barn. Jag är så glad över att jag är din mamma.  Nu sitter min William övertrött i soffan och surar för han måste lägga sig men jag älskar honom ändå. För så är det att vara mamma man älskar varje minut av barnet liv trots att barnet inte lyder i alla stunder så är dom det finaste man har.

 

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa