Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Det jävligaste allvaret, indiana jones.

Hehe, sonen och hans fader spelar indiana indiana jones 2 på datorn självklart med väldigt allvar. Man hör snudden på ilska från båda i dovheten framför mig. Det är allvar det spela data och tvspel. Jag har sagt det förut och jag säger det igen spel är det mest allvarliga man kan ge sig in på. Super mario wii är på samma sätt för mig. JAG blir besatt och sur om jag missar. Känner att jag börjar bli sugen på att vandra till willys nu för mat handling.

1 Comment

  1. 2009-12-25 @ 17:30:17

    Svar:
    Aha okej vad bra då

    Där vi bor nu är det inte alls mkt fester eller så..det är rätt så stilla tkr jag.
    Men där vi bodde förut innan vi flyttade så hade våran granne fest 24/7, han blev vräkt men det ryktas om att han bor fortfarande kvar där.

    Ha en trevlig fortsatt jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa