Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Shopping och nya studierna.

Drog ner på stan efter det att jag skrivit här. Träffade Lisa på svärdsjögatans nedre kant eller vad man ska säga. Sen gick vi runt lite på stan, spanade och sen gick vi till gina, egentligen mot mina principer efter en incidens med en kjol jag köpte där för 250:- kr i somras som gick sönder mitt på tyget efter jag använt den i 20 min, deras svar på den saken var att deras kläder alltid går sönder. Har inte gått dit sen dess, men i alla fall gick dit idag köpte två koftor för 49:- kr styck. Jätte fina, älskar koftor. Sen gick jag till lindex och handlade trosor blev 4 stycken var ta två betala för 1 pris. SKIT bra.
Sen gick vi till maestro tog en pizza men nu äter jag inget mer idag så balanseras det där. Sen så åkte vi till skolan, seminariegruppen verkar skit bra och våran seminarieledare lika så. Hon var liksom så lättsam kändes SKIT bra, nu känner jag mig så nöjd med mitt val av kurs. Såg dom jag skulle läst pg2 med nu i vår om jag gått som programmet säger, kände mig som en sån där förrädare haha. Jaja jag trivs med det här i alla fall.

Sonens pappa kommer snart hit så då ska vi dra till city gross jag ska köpa lampor, sen blir det lugnt resten av kvällen. Fick jobba imorgon värsta softa tiden 7.30-12.00 , känns skit bra.

 

Trosor från lindex 29 kr styck, mitt pris blev 58:-


Kofta vit 49:- Gina


Svart kofta 49:- från gina

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.