Fika & måltider

Amerikanska pannkakor

Gjorde pannkakor till William till lunchen, eftersom jag själv aldrig smakat amerikanska pannkakor så passade jag på att äta en själv också. JÄVLAR va man blev mätt, känner mig helt uppsväld. Tog då endast 1 och kände mig tokmätt efter halva. Hade på jätte lite sirap själv sån där lönnsirap jag köpt på city gross för att smaka var gott faktiskt rekomenderar er att prova. Jag gjorde receptet efter Bonniers Kokbok, ett av mina bästa köp. funderar på att köpa fler mat och bak böcker, jag tycker egentligen om att laga mat. Problemet är bara att jag är feg och rädd för att maten inte ska bli god. Här är resultatet av pannkakorna, ni får se Williams han gav förövrigt sin pannkaka MVG. Riktigt nöjd!

 

Ett hjärta av sirap till mitt hjärta. (Man ser inte hur tjocka dom är här egentligen men dom var tjocka)

Sirap från citygross amerikanska avdelning.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: