Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Störa mig.

Fan va det stör mig att bloggen krånglat nu i flera dagar, inte mitt fel de är dom som grejar med den. SÅNT gillar jag inte alls.

Idag ska jag till pizzerian med Anna, blev inget igår. Ska se när hon hör av sig. Läst igenom en bok för skolan, filmen och facklitteraturen har jag läst så nu har jag endast 1 bok kvar då. SKÖNT, sen imorgon är det studiegrupp samt seminiarum. Blir väl en lunch med Lisa antar jag, vi brukar ha ”efter seminiarum” s. Ska kika på stan efter en bra tröja för William att ha under overallen idag, borde väl finnas någonstans tycker man. Annars blir det lugnt. Hatar att skriva såna här tråk blogginlägg. Vill skriva något intressant.

Grubblat lite på vad jag ska bjuda på nu när jag fyller år. Kladdkakastårta med röd grädde vet jag i alla fall, men kanske skulle göra muffins också? Jag gillar att baka, är alltid lika kul att bjuda på nybakat. Köpt är inte alls lika gått enligt mitt tycke.

 

2 Comments

  1. 2010-02-02 @ 10:46:13

    Hej vännen!
    Det har varit helt omöjligt att komma in på din blogg tills nu, därav mitt sena svar!
    Jag jobbar på icalagret här i stan nu

    Håller med om att hembakat är godast! Jag älskar muffins med massa goda fyllningar, helst hallon och choklad! Det är roligt att baka, bara man tar sig tid! Vi har också födelsedagskalas snart, Rufus fyller den 12 nu Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa