Färdig hylla och nytt projekt!

Resultatet av förra inlägget får ni se här. Jag blev mycket nöjd. Hyllan ser lite sliten ut så får se om jag målar en gång till eller om det faktiskt får se ut så där. Har inte bestämt mig. VITT är dock fint, något man inte kan få för mycket av. Satte igång att måla ena dörren till mitt vitrinskåp, det var i furu från början men nu börjar den bli vit. Känner mig väldigt duktig, nästan så där OJ nu är jag vuxen känsla. Vill börja sy också, men jag skulle helst vilja få tag på tyger som typ legat hos någons vind och aldrig blivit använt i retrotyg. Tyvärr är sånt jätte poppis så att hitta sånt till fyndpriser kan man ju bara drömma om. Men skulle vilja ha sånt typ och typ sy en kudde av.

En annan sak jag insåg i morse att jag vill ha är en brudkista. HELST med kurbits på, dock misstänker jag att ska man ha en sån lär man få punga upp flera tusen och det har jag tyvärr inte. Men en vanlig duger också, men då målar jag den vit i så fall. Skulle vilja ha en brudkista att lägga lite prylar i, tycker det gör ett rum så mycket att ha en brudkista där. Samma med kökssoffor. Hmm nu fick jag HA begäret igen.

Här får ni i alla fall se lite av mina dags projekt (hela resultatet kommer upp när allt är klart).

 

HAHA ser ut som hyllan sitter snett, det gör den inte. Måste varit jag som vinklat kameran skumt.
Sen jag vet många påstår att man inte ska blanda stilar, men jag gillar mina retroburkar (köpta på Ikea) sen är dom bra att ha där eftersom köksbordet är under.

På började mitt vitrinskåp. Dum som jag var glömde jag knäppa kort innan så ni får se den utan ena dörren.

Dörren (hade målat undersidan därav lite vitt på kanterna)
Målat

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Färdig hylla och nytt projekt!

 • 27 januari, 2012 at 17:13
  Permalink

  2010-02-05 @ 21:24:14

  Jag tycker att det är snyggt när det ser lite slitet ut..=) Det blir liksom lite shabby chickänsla då..

  Reply
 • 27 januari, 2012 at 17:13
  Permalink

  2010-02-05 @ 21:20:56

  Fint =)
  Kökssoffa har jag oxå fått för mig att jag vill ha =) En vit! =)

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: