Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Ginas fula sida.

Följde med Anna in på gina i måndags, jag ljuger inte när jag säger att jag höll på att SPY. Va fan tror dom folk vill gå klädda i för det första, för de andra HUR fan finns det dom som seriöst har på sig skiten? Okej ni som är födda efter 1995 ni har inte upplevt fulmodet med storblommigt så ni kanske finner det klädsamt, ni kanske har inte upplevt ljusablåa urblekta skjortor med vita knappar MEN de har jag, och jag skäms varje gång man ser sina lekis kort eller kort från mellanstadiet och nu DET är modé igen. Jag trodde seriöst aldrig fulmodet från 90talet skulle komma tillbaka, jag trodde alla inom modé industrin vände sig i graven för vad som burit, jag trodde var ända jävel också som gått klädd i skiten skulle spy. Dock har jag fel, jag ser folk gå klädda i skiten och jag tänker bara WHY? För två år sedan hade samma personer dött om man påstått att dom skulle ha detta plagg i sina garderober.

JAG spyr och vägrar gå klädd i detta men jag kan gärna ge er med ögon att se med lite att skratta åt. VAR så goda!

 

Sparkdräkt (Min frågan är sen när har sparkdräkt varit praktisk för någon över 1 års ålder?)

Blommiga tant tajts (eller förlåt LEGGINGS)

5 Comments

  1. 2010-02-11 @ 22:12:46

    herregud!!!! Att folk tar på sig sånt frivilligt?! ser ut som sparkdräkt hahahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa