Det fina vädret.

Är så sjukt fint väder ute, ska nog ta mig en liten promenad. Tog och gjorde något stort idag, jag målade mina naglar. Haha, det måste varit i november jag gjorde det senast. Är sjukt dålig på att ta hand om mina händer, alltså ansiktet och resten av kroppen är jag duktig på men händerna? Jag är verkligen inte duktig på de, riktigt kass måste jag erkänna.

Har rätt tråkigt, finns inget att hitta på. Hatar såna här helger när William är hos sin pappa. Det känns som att tiden liksom står stilla tills han kommer hem. Vad ska ni göra idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: