Big Bang Theory

Jag är ingen sån som kollar speciellt mycket på tv-serier, börjar jag följa något är det mest för att jag råkar zappa mig dit. Därför kollar jag inte på alla “måste” serier som alla andra gör. Som DHW eller Prison break eller 24:ra . Jag har helt enkelt ingen lust, därimot följer jag slaviskt serier som jag zappat mig till vilket gör att jag kan följa serier som ingen annan reflekterat över.

Så var det då Big Bang Theory som min mamma (som tvärt i mot mig kollar på nästan allt) börjat tjata om, hon och min låssas-pappa hade fått över lillebrossan till deras team och brossan har tjatat på mig att jag MÅSTE se den. Jag var skeptisk, mycket för att jag inte gillar nya serier och varför ska jag titta när jag ser bra serier. På de viset är jag lite aspberger tror jag.
Jag gillar inte att behöva kolla på något om jag inte själv vill. Det är som Dirty Dancing, jag har sett slutet och typ 10 min i början men mer har jag inte sett för jag tyckte början var sjukt tråkig och slutet har varit innan jag skulle sett något viktigt. JAG vet jag förstör alla kvinnors liv genom att erkänna att jag inte sett den mest omtalade tjejfilmen någonsin, det skiter jag i. VARFÖR skulle jag se den? Det är som Walk the line såg halva filmen och tyckte den var SJUKT seg, orkade aldrig se klart den. Även denna är en tjej favorit och jag begriper nada.

I alla fall jag tog mig ett wild card och såg big bang theory och jag är fast! Den är ju skit kul!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

One thought on “Big Bang Theory

  • 28 januari, 2012 at 23:47
    Permalink

    2010-03-26 @ 13:06:18

    Ja BBT är ju en helt skön serie.. Följer aldrig serier slaviskt men zappar man till den så läggs kontrollen definitivt åt sidan!

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: