Ett stort dilemma.

GUD fjant AB men köpte två nya kuddar idag i dun, nu insåg jag att det fattas två örngott till dessa. HUR gör man, måste till maxi och kika om det finns såna kvar imorgon. Jävla skit också. JAG kan ju plocka bort några kuddar det är ju sant men jag är inte speciellt förtjust i att plocka bort lever på mottot “DU kan aldrig ha för många kuddar”.

Ilands problem som man har. Jag hade ju tänkt sovmorgon imorgon, nu vet jag inte hur det blir. SKA man chansa och sova en stund och bli tagen på sofflocket av två karlar i arbetskläder eller ska man helt enkelt gå upp tidigt? Dessutom imorgon kväll måste jag göra den skräckinjagande tentan. GUD va nervös jag är, poesi känns inte som min starka sida, fast vem vet jag kanske överträffar mig själv?

Sen lär jag börja fråga sonens pappa om semestern imorgon också, när han har semester så ska jag också ha en slags semester, sökt sommarkurser och när han är ledig så brukar jag se till att inte jobba extra för jag gillar tiden att vara med min familj. William och sonens pappa, det är det bästa med hela sommaren, och sen på andra plats crusingarna och Falukalaset och sånt. Det är så jävla roligt att vara mitt bland då, sommar värmen massa trevligt folk och bara massor med flum. Framför allt så ska crusingarna bli kul, jag och Anna hade så SJUKT kul i somras. Falucrusingen och CCW , vi bara flummade och skrattade och hade skit kul, jag längtar tillbaka.

 

Jag drack bärs och Anna Cider

 


Jag och Anna mes solen i ögonen på väg till Rättvik och CCW. (Kolla den gröna sköna sommartiden bakom)

Strax efter eller innan var de nån surgris som skällde på mig och Anna för vi kissade på hans åker 😮 . Alltså då har man för mycket fritid. jag och Anna gick långt in på åker i högt jävla gräs, satte oss bakom en buske. Gubben (typ 30+) gick dit och skällde för vi kissade där hans barn brukade leka och menade på att vi skulle betala honom 25 kr per person HAHA, var de löjligaste jag hört NÅGONSIN. Snacka om att ha för mycket fritid. Gräset var otrampat så några ungar har de knappast varit där heller. Folk är bittra, Anna lämnade dock en present i gräset till karl, en tampong XD , de kunde han ha.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: