Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Dagens William.

Jag tycker det är skit kul att höra på min sons olika tankar och det han säger. Ofta skrattar man så tårarna rinner när han säger något. Idag eller ikväll rättare sagt när vi ser på bolibompa visar dom ett program där en storebror byter blöja på sin lillebror. William som tycker blöjbarn är det äckligaste som finns just nu (DOM BAJSAR JU) tittar och ser allt, hela han ser äcklad ut, så ser han att barnet har en snopp. WILLIAM bara ”MEN fy va äckligt (mycket på grund av blöjbytet) han har en snopp också. KAN bebisar ha snopp?” Haha, jag kunde inte hålla mig. Förklarade att de är klart dom har de, vad skulle dom annars kissa med (om dom inte var flickor då men ni fattar hoppas jag) . William bara, JASÅ. Jag trodde alla föddes med snippor. William är väldigt intresserad av det flickor har. Han frågade mig för några dagar sen varför har ni snippor det ser konstigt ut och gör det inte int när ni kissar när ni inte har något. Haha, jag sa att nej det känns som för er. Ingen skillnad, visserligen ljög jag där. JAG har ingen aning om hur det känns att kissa med en snopp jag har aldrig gjort det i och med att jag är tjej. MEN, jag tänkte sen att det kan göra ont. MEN det är på grund av karlarna, efter 9 månader med en unge i magen som ska pressa ut och slita hela underlivet på en så gör det förbannat ont i kissa tack vare att karlarna har snopp. Så vet i fan vad man ska säga? Ska man se det som att det är samma sak med att kissa eller inte? Karlar behöver i alla fall aldrig få trasigt underliv för dom får barn, den saken får vi kvinnor leva med istället. Nu blev jag inte sydd speciellt mycket och jag använde duschslangen när jag satt på toaletten men jag kunde fan inte sitta normalt för de, fick sitta på ena skinkan och det spände och drog något djävulskt efter förlossningen.
Såg en grupp på fejjan där några karlar påstod att ett slag på pungen gjorde ondare än att föda barn. Det sägs ju att man inte kan jämföra smärta men ett slag på pungen gör i alla fall inte så du får trycka ut en vattenmelon genom ett hål stort som en ärta så jag tror smärtan att föda barn är värre. Dock ger den smärtan en det bästa i livet, de kanske inte en spark på pungen gör. Vad fan vet jag. Det här med att diskutera kön är intressant speciellt när det bara finns 2 sorter att diskutera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.