Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Försäkringstankar?

Hittade den här bra sidan, den heter insplanet där det går att jämföra försäkringar, kostader och pris samt vilken som är bäst för just en själv. Det verkar ju jätte bra, jag har varit in och kollat över hemförsäkring precis och jag fick fram förslag på det billigaste och bästa alternativet för mig. Såna här sidor gillar jag, det är ju smart att insplanet kommit på den här etjänsten. Jag gillar att kunna jämföra priser. Är nämligen sån som gärna tar typ första bästa. Som med sonen ringde trygghansa och fick mig med när jag väntade på honom så han är kvar där. Själv har jag skandia för den hade jag som barn och på hemförsäkringen ligger jag hos länsförsäkringar. Är inte alls bra på att välja, som jag förstått det tjänar man bäst på att faktiskt samla, men nu ska jag kika den här tjänsten också. SÅ passa på ni också. Kan ju faktiskt vara värt det? Då kan man ju få hjälp och dessutom när man är som jag kunna veta VILKET man ska ta. Har ni koll på försäkringar? Vilka väljer ni och varför? Har ni som jag ingen koll utan bara skaffar för skaffandets skull eller har ni ingen försäkring alls? Har ni kollat igenom allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa