Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Blodgivning & välgörenhet

Tatuering och blodgivning.

I morse drog jag till blodcentralen. Lämnade blod och det kändes avkopplade precis som förra gången. Man blir helt lugn och avkopplad efter blodgivning tycker jag. Gick sen på seminarium och det gick väl så där. Känns som läraren är så skum på nått vis. Hon liksom gillar inte vad man säger.

Efter detta så drog jag hem och hämtade sonen rätt snabbt. Tatueraren ringde och frågade om jag kunde komma tidigare och det kunde jag. Blev muta William tid så han fick lego i mutning av att han skulle sitta till och inte bråka.

Vi kom dit 15.30 , William började bygga lego och sen började det med tatueringen. JAG trodde det skulle göra ont någonstans borde jag lärt mig att jag har väldigt HÖG smärttröskel. Saker gör sällan ont på mig. Ända gången något gör ont är när jag gör illa fötterna men annars? Jag måste erkänna att jag inte känner ett skit. Det kittlades men inte mer en så, efter ett tag kom sonens pappa hämtade William och jag tyckte det hela var avkopplade precis som blodgivningen. Kunde lätt somnat om jag inte satt upp. VAR som massage typ. Ja jag vet jag är inte normal babbla.

Tog cirka 1½ timme räknade jag ut, kostade 1500:- . Känner mig rätt trött faktiskt, haha har hållit på att somna två gånger idag. Först vid blodgivningen och sen vid tatueringen. BÅDA är ändå saker som har med kroppen och göra, men jag på något vis tycker sånt där skönt. Kanske är därför jag inte tycker det gör ont att ta sprutor? Jag tycker det är rätt skönt och att det liksom ger mig en lugn stund.

I alla fall här är bilder från idag.

Falulasarett klockan 8.00

 

Dags för resan med hissen.

 

Alltid äta efter blodgivning.

 

Pirrig, sa till William att jag känner mig som ett barn på julafton.

 

Min älva.

Lite ovanför svanken, men typ mitt på där. Ska visa bättre bild sen när plasten är borta. MEN jag är så nöjd.

6 Comments

  1. 2010-04-13 @ 09:00:18

    Nog lär du ha hög smärttröskel allt. Jag vill oxå tatuera mej. Vet vad jag vill ja, men inte hur d ska se ut Jag ritade upp d jag ville ha förut själv, men har tappat bort d & minns inte hur d såg ut. Hade du funderat länge på tatueringen du gjorde nu? Har du fler lr va d första?
    Hur menar du me att läraren inte gillar vad man säger? D du säger lr andra oxå? Dom ska väl kunna ta att elever har sina egna åsikter & borde tycka d e bra. Knepigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa