Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet Städa

Pluggat lite. Nu städa.

Har pluggat, skrivit några sidor om dataspel och lärande. Skit kul, kursen finns på distans i Umeå så jag läser den därifrån. Gillar att prova nya skolor. Skulle vara kul att ha läst minst en kurs på alla högskolor/universitet i hela Sverige det hade jag gillat nörd som jag är. Jag gillar att plugga, I höst när jag börjar på matematisk didaktik samt sexualkunskapskursen kommer jag ha 1 år kvar av utbildning. Jag känner dock att jag trivs med att plugga, jag är knäpp men jag ÄLSKAR att lära mig saker. Jag trivs när jag får studera och skriva och reflektera över saker.

NU lär jag sätta igång och städa också. Ska nog också borra upp en hylla på väggen känns som det behövs.

Ska plugga lite till efter de men jag kommer skriva mera, det lovar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.