Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Tjaba tjena hallå!

Ska snart slänga in en maskin tvätt. Roligt va? Hehe, ska även ta och städa. Kom hem och kände att jag måste röja. älskar att fixa i hemmet, hatar nämligen oreda vilket jag tror folk förstått kanske? *s*

William spelar på datorn, får se vad jag ska fixa för någon middag. Själv ska jag äta min härliga pulver diet men är inte speciellt hungrig så kanske skippar den. Åt en pizza idag. SYNDERSKA som jag är, men det får bli hela min mat liksom. INGET annat. Imorgon tänkte jag jobba, så såg jag att min lärare bokat in så vi ska ses på second life på torsdag ATTANS, jag får helt enkelt gå på det då jag missade förra gången. Jag råkade ju ligga på sjukan då. Så ska traska till siba och köpa ett headset får bli imorgon. Egentligen skulle jag vilja ha ett objektiv också men mina misstankar är att de kanske är en onödig utgift? Hehe, eller vad tror ni?

Williams pappa den lyckosten är där i Västerås och spanar på BIL. Hoppas det är något han vill ha nu. Det känns som det skulle vara soft om han köpte bilen, då kanske jag kan få följa med dit när han ska hämta den. SHOPPING, jag är galen i att shoppa. Är nog inte så bra att man är så här shoppoholic som jag är *höhö*.

Nä lär börja vika tvätt och slänga i en ny maskin med tvätt sen ska jag som sagt fixa middag åt William.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.