Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Illamående vardag.

Fy faaaan hur jag mått idag. Sov ända tills klockan 17.00 typ när brossan kom hit med donken mat och vi kollade på big bang theory, jag ville döda mig själv hela morgonen. Legat vi toalettguden och tänkt VARFÖR VARFÖR VARFÖR! Jag kanske borde ha ångest från igår också men mirakulast har jag ingen ångest alls utan känner mest att jag hade JÄVLIGT roligt för en gång skull. Jag misstänker därför att jag mår illa, må illa och haft jävligt kul brukar konstigt nog gå hand i hand? Tycker därför inte ordspråket man mår som man förtjänar stämmer, för då skulle man må illa i kombination av att man betett sig som ett as men dom gånger man betett sig som ett as har man endast ångest och inget illamående. Illamåendet däremot det kommer när man har haft för roligt.

Vi satt här först pimpade vin och snackade, jag Lisa, Sara och Lina. Sen drog vi på kåren. Sara bjöd på tiquila och den tog som dom brukar, jag sa till Lisa att det var för lite röj på det här stället så jag ställde mig på bordet och dansade SAMT lockade dit några karlar i och med min dans. SÅ nu förstår man hur man får karlar, man ska alltså dansa på borden. HEHE, ja i alla fall dom där karlarna blev lagom på dessutom var dom kanske 18 år så det kändes rätt roligt jag undrar hur gammal dom trodde jag var?

Sen bjöd den ena på lite dricka, drack en klunk och inser det är REDBULL och vodka, jävla skit fick panik. Jag får ju inte dricka energidryck i och med att jag haft blodpropp. Lisa ringde sjukvårdsrådgivningen och jag fick rådet att dricka vatten. Sen lessande jag och Lisa ur lite så vi gick hem, mina fötter ville döda mig så jag gick barfota när jag nästan kommit hem så stack det till under foten någon jävel hade slängt en glasflaska på marken , som tur var gick det inte hål men jag fick ju HJÄLP tänk om jag fått HIV ånget och fick lov att ringa mamma i morse, hon bara garvade åt min hypokondriska sida. Förstår ju logiskt sett att när det regnar, det inte är något blod någonstans och det inte gått hål att jag omöjligt kan ha fått hiv men ändå JAG fick lov att rådfråga.

Dagen har annars varit lugn, nu ska jag kolla på lite ghost whispere sen gå och sova.

Lisa och Jag på kåren.

 

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.