Lärarprogrammet

Plugg och sol och kanske grilla dag.

Ska så fort jag skrivit detta inlägg bege mig till frysen för att plocka ut några kycklingfilér vi ska eventuellt grilla ikväll om vädret står sig. SKA bli så gott! Älskar grillat sen kyckling är så himla gott tycker jag, känns nyttigt.

Snacka om glädjerus som kom i morse då. Bara WOW de är sommar när man klev utanför dörren, jag älskar våren. Gick och sjöng “solen lyser himlen är blå, vad det är skönt att leva då” hela vägen till sonens förskola som ligger precis bredvid husknuten men ändå, jag var helt WOOOO de är sommar i kroppen så.

Igår städade jag bort det sista från ballen och snart kan man ligga därute och sola och får brun hud.


Förresten ställ några frågor nu då!

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: