Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Ont på skinkorna.

Sen i lördags har mina skinkor känts som dom fått rejält med stryk. Begriper inte för min värld vad jag lyckats med. Känns helt befängt att ha ont på skinkorna.

I alla fall idag har jag däremot funderat om jag skulle skita sönder mig eller nått. Alltså de är då så typiskt med alkohol i kroppen, haha. OCH två dagars, min stackars mage har fått jobba ihjäl sig tror jag s . Men i alla fall den tycks må bättre nu på kvällen. Gjorde en tabbe och vägde mig med kvällsvikt. INTE bra jag vet att den alltid visar massor av kg:n. Morgonvikt är de man ska vägas med. Hade nämligen gått ner en massa innan jag skulle på rockstad. Nu var det dock motsatsen, men ska väga mig imorgon bitti. Sen blir det en nyttig vecka nu. Så man kan kompensera för all denna alkohol förtäring den är inte rolig alls.
Sonens pappa bjöd på jätte god mat sen åkte han hem till sig. Jag och William kikade på elefant prinsessan och nu har jag lagt William. Ska gå och lägga mig själv snart också. Känner mig riktigt trött så. Förresten la in bilder från helgen i inlägget under. Alltså fler en dom som var med innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa