Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Rockstad Falun.

Fy helvete vad kul jag haft.

Fredagen började med förfest här, vi drack öl och alkoläsk snackade skit och begav oss sen till Lugnet. Där lyssnade vi på skit bra musik, snackade och drack bärs. Jag provade sitta på en sån där bajamaja aktig sak för första gången, fast sanerade så klart med sprid som dom hade därinne. Alla pratade med alla, as trevlig stämning var så helt perfekt. Sonens pappa följde med hit och sov här. Bor ju närmast och sånt lättast på de viset.

Orkade inte blogga igår. Var inte bakis eller nått men jag hade alldeles för mycket för mig. Först gick vi till stan jag och sonens pappa. Sen gick vi hem till honom. Hämtade hans bil och åkte och åt pizza sen åkte vi hem till honom såg jumanji på film, då kom hagel och regn så jag bara tänkte NEJ. Men det gick över, drog hem till mig. Gjorde en tacosallad och sen så knäcktes första ölen. Sonens pappa kom på att han glömt ha på sig parfym? Eller vad heter det för killar? Kanske heter parfym åt dom med så han drog hem på cykel för att fixa de, kom hit och så drog vi upp med Christin och Kattis på Refreshments, sen drog vi hem hit en vända drack bärs och babblade. Drog sen tillbaka till Rockstad. Var dock en löjlig grej, Christin hade parfym i sin väska den fick hon inte ha med in för den ”kunde” innehålla alkohol typ. MEN hallå? Så löjligt, vi fick gå ut och gömma parfymen i skogen. TÖNTIGT, jag hade vatten i flaska de fick man inte heller ha… Sen vakterna på det där stället var rätt otrevliga också tycker jag, jag får alltid visa legg, det är jag van vid men så insåg jag att killar dom fick gå igenom men ALLA tjejer stoppade dom för legkontroll… Inte vet jag, jag är inte sån som skriker diskriminering men det var en lång kö och alla killar fick fri passage trots att dom inte kan ha varit över 18 men alla tjejer blev stoppade. Tycker de är dåligt faktiskt. Sen en gång när jag och Christin skulle in på tältet var det ingen kö, så bara står han och glor typ jag sa ska jag gå in? Och han ÖH nej leg… DÅ kunde han väl för fan sagt det istället för att okupera gången så ingen kom in eller hur.

Jaja, annars var det skit bra. Sabaton var skit bra. Efter vi lyssnat på dom gick och och Christin till tältet och hamnade med några hel skumma karlar dock roliga. Skrattade som fan, den ena trodde att jag var 19 och typ hade sagt att han hade ”första shing” på mig s. Han var född 1990 Asg.

Nä nu ska jag ta och göra något annat. Lite bilder från en lyckad helg!


Kattis och Christin förfest hos mig.

HAHA när man är full är detta humor.
(Tänk skådespelare terminator som professor på högskolan)

Rockstad Falun band.

mimikry (Dom sa, OCH nu ska alla rösta på något åt de RÖDA hållet) hehe

Besökte en sådan för första gången.

Gammaray SKIT bra var dom!

The refreshments (dag 2)

Så snygg tröja! 400:-
Har nästan alltid M på alla kläder ibland S
I alla fall denna skulle jag självklart ha i L
HUVTRÖJOR ska vara stora!

Baksidan.

The Poodels.

Sabaton. SJUKT jävla bra var dom live!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.