Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Payson

Inlägget är ett samarbete.

Brukar ni använda er av payson kortbetalning när ni näthandlar? Jag är medlem där, tycker det är jätte smart för dels behöver man inte ge ut sina kontouppgifter till folk utan det sätts in där sen kan man själv bestämma NÄR pengarna ska betalas. Lika är det bra om man säljer på nätet också, då slipper man ge ut sina kontouppgifter själv. När man är som jag privatperson och säljer saker känns det jätte bra att kunna använda sig av den här tjänsten. Enkelt och behändigt sen kommer pengarna direkt in på sitt vanliga konto också om man kopplar payson dit. Många företag använder sig också av payson vilket även de underlättar för kunden. Jag kan själv tycka att det är dumt att betala med kort genom nätet, just för man hört om så många vars konton blivit kapade och sånt.
Sen tycker jag att det är en fördel att payson används över hela världen så alla kan använda sig av payson.  Jag rekommenderar alla som inte använder payson idag att göra detta. Vad har du för erfarenheter av payson? Bra eller dåliga? Brukar du sälja saker på nätet och hur pass noga är du då med dina kontouppgifter? Ger du ut ditt bankonto nummer eller gör du som jag och använder dig av payson bland annat just för att slippa detta?

3 Comments

  1. Jag är noga med mina kontouppgifter. Jag har visserligen öppnat ett till internetkonto i anslutning till mitt vanliga som jag använt ibland men på sista tiden har jag använt Payson och jag är nöjd..:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa