Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Sex stycken disney klassiker och dagen.

Idag så har jag inte gjort så himla mycket, var hos Björn hela förmiddagen. Drog ner på stan och letade stövlar åt William. Björn hittade ett par så William fick dom BRA för den ungen sliter skor som jag vet inte vad. Åt lite Kina-mat och sen så drog vi upp mot onoff. Väl på onoff så kikade vi runt och sen fick jag skjuts hem. Jag tog mig ett bad här hemma fick över lite blogginlägg och sen har William spelat ps3 sen han kom hem. Jag har fixat lite här hemma vilket känns bra. SKÖNT att dona och göra det bra.

Fick 200 kr i presentkort idag på cdon.com , jag passade på att köpa 6 stycken disney filmer för dom är frifrakt resten av kvällen om fler ska handla. Blev följande filmer:

Aristocats
Bernard och Bianca i austrailen

Pocahontas

Ringaren i notredame

Herkules

Mulan

Erkänner att jag tog gamla klassiker för jag själv sätt dom som barn *S*. Lär fylla på min samling. Nu kom brossan så vi ska glo på film.

MAT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa