Fick sms i morse att jag var bokad för jobb. Blev stress lämna William vänta på bussen och åka till jobbet. Var skönt att jobba skrivit upp en hel del tider nu inför september och har tänkt jobba en del i höst för att sen i vår när jag läser ped 2 samt hösten 2011 när jag läser ped 3 faktiskt inte alla jobba så mycket. Då har jag massor med VFU timmar och jag vill då lägga all min tid på att klara B och C uppsatsen. Känns soft, jag läser nu min SISTA termin för ämnen och sen pedagogik för hela slanten ska bli soft imorgon ska jag också gå upp och ändra min utbildning. Innan har jag stått som att jag vill bli förskollärare men jag har nu bestämt mig efter att jag läser den här matematikkursen som sträcker sig upp till högstadiematten att jag inte vill slänga bort mina studier som är jämförbara med en grundskollärare till förskolan. För en grundskollärare kan jobba i förskolan men en förskollärare för inte jobba i skolan. Eller ja förskoleklass då men det är ändå inte samma sak. Nu kan jag vara allt från förskolan till sjunde klass och undervisa. Något säger mig att det är bättre så imorgon ska jag ändra. Blir nog bra.

Är sjukt trött så blir en tidig kväll, väntar på att dom två herrarna i huset ska sluta spela Harry Potter på PS3 någon gång.


4 kommentarer

  1. Hej! läste precis din berättelse om ditt liv och kände att jag bara måste skriva och berätta hur berörd och imponerad jag blir av det du skriver. Din son kan skatta sig lycklig som har dig! 🙂 mvh ester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: