Sweet Mommy Blogs Awards

Jag har inte sett att någon annan startat detta innan, finns det sånt är de så men jag har inte hittat i alla fall så NU startar jag detta.

Tanken är att alla (om folk är intresserade) ska kunna ge awards till alla mammor man tycker förtjänar detta. Det ända du behöver göra är egentligen att lägga awarden på din sida när du fått den av någon, skriva något om någon eller några mammor du tycker förtjänar den här blogg awarden och med mamma är det även gravida som räknas, berätta varför just dessa får din award. Jag skickar med instruktioner här nedanför så alla kan se lättare, samt mina mommy awards som jag valt ut. Hoppas ni jag valt ut kommer nappa på idéen nu.

Sweet Mommy Blogs Awards

Instruktioner:
* Ge denna awards till någon eller några mammor du tycker förtjänar denna.
* Skriv varför dessa just förtjänar blogg awards
* Be dina vänner som fått awarden ta bilden och instruktionerna och ge vidare.
* Länka till den som gav dig Awarden.

Mina Sweet Mommy Blogs Awards går till:

* Flerbarnsmamma – Därför att hennes blogg alltid innehåller positiva saker att gå dit gör en alltid glad och får en att se livet lite ljusare. Hon är snäll och en vän jag riktigt litar på började läsa hennes blogg 2004 och sen dess ser jag hennes som en av mina närmsta vänner, förutom detta är hon också och är en riktig super mamma med 6 barn.

* Anna – En av mina närmsta vänner som väntar sitt första barn i januari. Jag vill de denna award till henne då hon alltid funnits där för mig från 14 års ålder och jag vet att hon kommer bli en jätte bra mamma.

* Linn – Är en av mina närmsta vänner även hon,. Fick sin dotter Lina när hon var 15 år och väntar nu sitt andra barn i december.

* Sarah – En tjej vars blogg jag tycker är jätte bra och jag känner igen mig mycket i, framför allt på grund av the secret life of the american teenager. Mamma till en liten Ella.

* Leni – En blogg som är trevlig att läsa, står alltid roliga saker där. Kul att följa hennes vardag som mamma till 3 barn.

* Drakmorsan – Väntar sitt 3 barn, hennes blogg är rolig då hon pysslar och shoppar mycket. En blogg jag läser dagligen.

* Kalsongmorsan – En blogg om hennes liv med 3 korvbarn och väntar sitt fjärde. Jätte kul tjej som går sin egen väg, humor och glädje får man följa där.

* Holen666 – En blogg jag ganska nyligen börjat läsa men som jag tycker är rolig och intressant. Bloggen handlar om hennes liv som 2 barns mamma.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

8 thoughts on “Sweet Mommy Blogs Awards

 • 9 september, 2010 at 11:50
  Permalink

  Åh tack Madde! Jag kan helt ärligt säga (men det vet du ju redan för jag har sagt det många gånger ^^ ) att du är en av VÄLDIGT få jag litar på. Du är en jättefin vän som man känner att man kan dela med sig sina tankar, händelser och funderingar med utan att oroa sig att du berättar till andra. Stort tack för det gumman, såna som du växer inte på träd! <3

  Reply
  • 9 september, 2010 at 13:35
   Permalink

   Sophie – Tack för den kommentaren, det är lika här jag litar VÄLDIGT mycket på dig. <3

   Reply
 • 9 september, 2010 at 16:37
  Permalink

  D va en kul grej me sånt där 😀 Dessvärre känner jag bara dej som e mamma & bloggar, vad jag vet alltså. Så för mej blir d nog svårt att göra en sån lista. Madde, Madde & så ja, Madde 😀 Haha

  Sv: Jo nog har vi tänkt på ett vägg-skötbord oxå. Men d blir så fult när man tar ner d på väggen sen säger dom som haft sånt. Så d e nog inge bra. D e ju ganska nyrenoverat vårat badrum så d vore nog dumt. Sen tror jag d e svårt att sätta d nån annanstans oxå här i lägenheten. Ont om plats som sagt 🙂 Men jag tror nog att ett vanligt skötbord ska få plats på toa.

  Reply
 • 9 september, 2010 at 17:52
  Permalink

  tack så mycket!! 🙂 ska lägga in det så fort jag skriver nästa gång. kRam
  leni* recently posted..I´m alive

  Reply
 • Pingback:Flerbarnsmamma.se · Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: