Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Blogghjälp.

Fick förfrågan av Diana om jag ville hjälpa henne med att föra över hennes blogg från blogg.se till wordpress och visst kunde jag hjälpa henne med detta.

Är kul när människor hittar hit och ber om hjälp med saker om det så är webbdesign hjälp, wordpressfrågor eller överflyttningar eller webbhotell/domän frågor. Jag hjälper gärna till med detta då jag ändå har intresset och jag gärna vill utveckla mig själv då jag ändå läst 45 hp inom utveckling av e-tjänster så självklart tycker jag att andra ska få hjälp.

I alla fall vill ni se resultatet av omflyttningen hittar du Dianas blogg här.

7 Comments

    1. MammaTessan – Webbdesign tar ju ett tag, men överflytt från blogg.se till wordpress går väldigt smidigt om jag bara får alla uppgifter som krävs från användaren. Det som kan strula är att alla bilder inte följer med samt kommentarer, men dom går att lägga in efteråt men inläggen följer med och de brukar gå rätt fort. Jag själv gick över från blogg.se till wordpress då jag tyckte att blogg.se inte levde upp till mina förväntningar. WordPress får man själv bestämma om man vill ha reklam på, det går inte på blogg.se , sen är det lite roligare menyer på wordpress också.

  1. Oj jisses jag kan inget om webdesign och sådant 😛 Skulle vara kul att kunna men det känns bara som en gröt i hjärnan när jag har försökt.

    Vars har du gästboken nu?

  2. du är bra snäll du!! tänk att de fortfarande finns en och annan guldhjärtatde människor där ute!!

    joda jagvtycker dom funkar, detta är ju pulver man blandar ut med vatten..och det är jätte lite man dricker, man ska dricka det 30 minuter innan man ÄTER en vanlig mltid, för att få i sig viktiga och nyttiga värden och minska mättnaden, men jag brukar klara mig på bara shaken tills jag ska äta med barnen =) Denna kartong ska räcka 1 månad men jag är inne på 2,5 måander och har halva kvar..Sedan får man välja själv om man vill ta shaken 3 gånger om dagen eller 2 eller 1…ju fler gånger man tar den ju fortare går man ner…. men haöt klart värd pengarna och inte alls lika dyr som naturlletta och cambrigde och de andra soppdieterna…kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.