Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Depp kanske?

Fan, jag skrev ju att jag ville tillgodoräkna mig en kurs. Lät ju så bra som jag skulle få det och att det inte var några problem nu hade en lärare funderat och typ visste inte om hon tyckte det, så skrev ett personligt mail till henne får se om man får svar i så fall så ska jag verkligen kämpa för att få tillgodoräkna mig detta, jag vill ju de så jag blir klar någon gång. Börjar ledsna på att plugga nu vill bli klar. Hur som helst ger inte upp än, vem vet jag kanske får turen på min sida.

Skrivit 1 A4 till på min B-uppsats jag håller på att skriva, det är tufft känner mig så osäker skulle behöva bolla lite idéer känner jag, få lite funderingar i hur jag ska läsa och lite sånt. Jag vet att så fort jag skriver och hittar rätt litteratur kommer allt falla på plats men det är tufft liksom, inte direkt lätt att skriva B-uppsats, här i bloggen skiter jag i rätt formuleringar och att skriva fint med ett vårdat och stilrent svenskt språk, här skriver jag som jag talar. Babbel och tankar om vart annat, jag tycker det är roligt att skriva men det ska vara rätt saker att skriva om, akademiska uppsatser är verkligen inte vad jag anser vara min orgasm en tisdagskväll. Är det någon annan som tycker att Yvonne Hirdman är upphetsande så är det ju bra, vill någon gå till sängs med Thurén får personen gärna gör det, men för mig är inte en B-uppsats något jag blir upphetsad av och än mindre vetenskapsteorier eller annan forskning. Jag vill bli lärare men den där forskningsbiten får gärna folk som gillar pyssla med. Jag personligen känner att sånt där är överkurs för mig och något jag pinar mig igenom för jag måste.

Brukar roa mig när folk säger ”ÅH va kul att forska”, jag brukar tänka? Åh du kan fan inte ha ett kul liv om du föredrar vetenskapliga artiklar framför andra roliga saker i livet.

Hur som haver, drog med Lisa och William på donken idag. Kikade runt och babblade, drog hemåt och spelade lite donkey kong och sen ringde Lena så vi babblade ikapp allt vi missat. Efteråt så kom Björn hit, han som drar till småland imorgon och glor på BIL. Jo, jo han ska dit. JAG hoppas han köper den, skulle vara så KUL.

Nä nu ska jag inte skriva något mer, känns som jag bara sitter här och tar massa dyrbar tid!

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa