Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

I väntan på något annat.

Spelat Donkey Kong på Wii:et men nu har William tagit över blev så förbannad på bossen så gav upp en stund. Funderar om man skulle ringt Björn kanske, fråga lite vad han tänkt med eftermiddagen. Shit fattar inte riktigt att det är nyårsafton imorgon, brukar i alla fall känna något inför de men nu känner jag mest JAHA typ, jag är väl inte upplagt kanske?

Funderar på att plocka fram kameran och fota lite. Jag måste övertyga William om mer klippning hans lugg har blivit värsta pottfrillan typ ala The Beatles och nog för att jag gillar dom men dom frisyrerna är inte att leka med. Björn kommer smälla av *haha*. Jag måste bara få William att inse att vi måste klippa lite till. Haha på tal om The Beatles, när jag var yngre typ mellanstadie åldern början på högstadiet så var jag likt alla fjortisar kändiskär i lite olika personer, först var det Hanson när jag var 13-14 typ sjuan början på åttan var jag mindre intresserad likt allt jag haft intresse för har det liksom försvunnit rätt snabbt. MEN tillbaka till de jag tänkt berätta, jag kunde sitta och kolla på tv och bara ÅH han är snygg typ, listan på pinsamheter kan ni få.

Leonardo Dicaprio ,  Taylor Hanson, Scott Robinson (ett pojkband vid namn Five var han med i) , sen gillade jag Alexander Skarsgård också när han var med i en tv-serie som hete vita lögner, han var ett svin vill jag minnas och såna har alltid haft en djup plats i mitt hjärta. Jag höll på att svimma när jag och Anna var på NRJ radio awards och han dök upp där jag bara ÅH det är han.

Hur som helst, mamma var väl less på att mitt rum som var tatuerat med diverse posters så hon sa väl något om de, varpå jag utbrast ”MEN mamma, du tyckte säkert BEATLES var snygga när du var ung”. HAHA, jag glömmer aldrig mammas förolämpade röst och uttryck ”BEATLES! JAG har väl aldrig tyckt dom varit snygga”. Så här efteråt skrattar jag ofta åt den saken, stackars mamma komma med såna påståenden till henne. HEHE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.