Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Ligger på söffan för så ska de va.

Befinner mig på Björns soffa om 6,5 h ringer mitt telefonlarm för att jag ska bege mig upp för att duscha och fixa mig.Vi ska åka vid nio och då vill jag vara klar, dock ligger jag här och kan inte somna.

Jag har jobbiga tankar i huvudet och det har varit huvudvärk där i några dagar.Allt startade om för en månad sen…Jag inser på någotvis att jag måste försöka befinna mig med folk som vill mig väl inte folk som stjäl min energi.Men är ju svårt att undvika energitjuvar tyvärr.

3 Comments

  1. Jobbigt när man inte kan sova. 🙁
    Och inte bra med folk som snor ens energi heller. 🙁
    Hoppas du får en bra dag vad du nu ska hitta på. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa