Dag 16 – Jag är rädd för

Döden. Det har jag tjatat om så länge nu så antar att ni tröttnat på den saken?
Sjukdomar, det är visserligen relaterat till döden. Jag hatar sjukdomar och tyvärr läser jag på alldeles för mycket om just sjukdomar och tror sedan jag har allt. Jag är hypokondriker, rätt jobbigt faktiskt men har ändå lugnat mig. Ett tag testade jag mig för cancer nästan varje år, och hiv-test har jag också gjort i mängder vissa perioder. Trots att jag till och med varit ganska säker på att jag inte haft HIV, nu är jag blodgivare så HIV-tester gör jag rätt ofta ändå.
Att det ska hända dom jag älskar något, sånt skrämmer mig. Hänger lite ihop med det ovan.
Rymden och Aliens, okej den logiska biten av mig hjärna säger att Alians knappast kommer till jorden… DEN ologiska biten av mig hjärna skrämmer mig rejält och tycker att Aliens är bland det vidrigaste som finns. JAG skyller på E:T… Den filmen skrämde livet ut mig som barn, jag kan inte se filmer om sånt där. Då ligger jag hela natten sen och tror att det ska komma Aliens till jorden. Som den där Independens day, fy fan. Jag mådde dåligt i flera år efter jag såg den. Har endast sett den en gång, och VARJE gång jag tänker på den mår jag dåligt… Rymden skrämmer mig för den är så stor, så oändlig. Allt som kan hända i rymden, svarta hål eller allt sånt där. Är förmodligen därför jag inte gillar den där filmen Armagedon heller. Eller hur den nu stavas.

De är väl typ vad jag är rädd för.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

2 thoughts on “Dag 16 – Jag är rädd för

  1. Ja fy det finns mycket läskigt om man tänker efter . Jag är också livrädd att någon i min närhet ska försvinna , bli sjuk eller råka ut för nått olyckligt ! 🙁 Det kan ge riktig ångest ibland 🙁

    Ha en bra dag ! 🙂
    snyggt med mycket hål i öronen också förresten;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: