Foton från dagen.

Dagen har varit kort men intensiv. Drog till Björn som bjöd på middag, handlade lite schampoo, balsam och hårinpackning på Willys., efteråt åkte vi till onoff där jag köpte förhöjningssockeln, drog vidare till ica supermarket och hämtade mitt paket (kinect) och sen åkte vidare till citygross.
Kom hem och spelade kinect, var så himla kul helt klart värt priset! Sen efteråt så tog jag fram förhöjningssockeln nu väntar jag bara på att någon ska hjälpa mig lyfta upp tvättmaskinen på den. Kommer lite bilder från dagen, är så trött så ska gå och sova.


Min favorit blomma på väg upp (Gullvivor)


Vid regementet

Asfalten hade format ett hjärta.


Kinect

Spela!

William inne i spelet

Jag och William på foto 😉

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

3 thoughts on “Foton från dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: