Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Min nya fina skönhet, min nya orkide.

Jag älskar orkider och i och med tabben igår passade jag på att handla min födelsedag present till mig själv idag på plantagen här i Falun. William och jag gick till maxi först. Där delade dom ut gratis ägg för barn så jag och William fick med sig den kartongen hem. Passade på att köpa en diskmedelspump sånt där set (bild nedan). Efteråt drog vi mot plantagen som jag sa innan, köpte min orkide och sen gick vi till mc donalds och åt lite bara jag och han. Passar på att mysa lite nu när vi båda är lediga. Eller egentligen är jag inte ledig men ja, ni fattar kanske?

I alla fall så gick vi hemåt och Björn kom hit sen och tog med William till sig. Jag passade på att städa och rensa på Williams rum, tog ner duplot. Han har inte lekt med duplot på flera år men jag har helt enkelt inte orkat ta mig i kragen och bära ner det i förrådet nu är det borta och William fick mer plats för andra leksaker. Tror inte ens han kommer märka att duplot är borta.

Ikväll ska jag se Pretty little liars, William ska sova hos Björn.

Nya pärlan

Fina

Närbild

Bilden på den jag råkade ha sönder.
Hoppas att den fortsätter växa ändå.

Min absolut första Orkide blommar från en
Ny gren på samma stjälk.

Köpet av denna orkide blev min fjärde.
Dock har 1 av de 4 dött. Vilket är duktigt ändå tycker jag.
Dom brukar blomma om och om igen hos mig.

Tada

Diskmedelspumpen.

Ett paket väntade på mig när jag kom hem!

Äntligen! Min Charmed grafiska roman.
Skit bra var den, del vill säga den är redan utläst ;).

William på mc donalds.

Gottis

Mc feast, barapapapppa mmm I löving IT 😉

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.