Sucker för tvserier.

Jag fastnar lätt i serier har jag upptäckt, just nu så är det; The lying game, The Vampire diaries och sedan the Secret circle som jag kikar på. Annars har jag ju Pretty little liars (som har ett halloween-specialavsnitt snart, längtar i massor! The secret life of the american teenager, Switched at birth som jag verkligen måste se. Sen gillar jag the walking dead som börjar snart igen. I alla fall har jag kikat på The Vampire Diaries idag och The secret circle, höll på att få hjärtsnörp så the secret circle idag. Innan har jag tyckt den varit lite trög men nu börjar det hända saker. Har dock lite svårt för den ena skådespelaren då hon spelat Stephanie i days of our lives och jag var så fruktansvärt less på henne i de sista avsnitten hon medverkade i (följer avsnitten från USA via webben), jag har nämligen en tendens att tycka illa eller bra om skådespelare beroende på vad det spelat innan. Jag är inte riktigt sån där människa som ger folk en andra chans. Jag är svår att bli vän med, och om du blir min vän har du en speciell plats för mig, sviker du min vänskap så har du mig inte kvar i ditt liv, jag förlåter liksom inte folk. Därför är jag en ganska svår människa att umgås med då jag kräver ganska lång “introduktionstid” innan jag släpper någon in på livet. Det är ett skydd för att slippa bli sårad av människor, mitt skydd att helt enkelt inte låta vem som helst komma innanför mitt skal, det gör också att folk jag mycket väl många gånger skulle vilja bli vän med helt enkelt inte går för jag liksom inte känner den där “förtroendekänslan” och då kan jag inte släppa in dem till mig. Invecklat kanske? Men sån är jag. Hur som helst, har du tid över kika på serierna jag tipsat om.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

7 thoughts on “Sucker för tvserier.

 • 7 oktober, 2011 at 23:42
  Permalink

  Känner igen det där med att en skådespelare liksom är förstörd om hon/han spelat dåligt eller en dålig karaktär. Jag tänker mest på Rob P…vad han nu heter men jag gissar att du vet vem han är i Twilight-filmerna.
  Såg första filmen och insåg att det INTE var för mig, dels för att jag tyckte att han spelade för dåligt.

  Sen såg jag Water for elephants….
  Wow! Nu kan jag faktiskt tänka mig att se en film med honom utan att ha alltför stora negativa förväntningar.
  Har du sett den filmen? Om inte, gör det!

  Reply
  • 7 oktober, 2011 at 23:49
   Permalink

   Martina – Hehe jag såg twilight förr, förra helgen tror jag det var (sista personen i Sverige?) 😉 , blev inte så där jätteförtjust även om jag kan kika på filmerna men det blev liksom ingen favorit. Men nu blev jag jättesugen på att se Water for elephants, när du skriver så där. Blir att kika 😀

   Reply
 • 8 oktober, 2011 at 10:49
  Permalink

  Jag älskar serier, har sett mer på serier än film nu det sista, jag riktigt slukar åt mig!

  Reply
  • 8 oktober, 2011 at 22:22
   Permalink

   Nett – Känner igen det där 😀 . Jag tycker nästan man får en relation med karaktärerna i tvserier, vilket jag inte känner på film på samma sätt :-p

   Reply
 • 8 oktober, 2011 at 16:02
  Permalink

  Jag älskar TV-serier! Följer de flesta av de du nämnde.=)

  Reply
  • 8 oktober, 2011 at 22:18
   Permalink

   Kashaya – Visst är det kul att ha något att se på 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: