Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Så mycket gladare!

Det känns i kroppen att jag bara har en termin kvar. Det är liksom som jag fått samma energi som jag hade mitt första år på högskolan, är nyfiken känner att WOW det här ska bli kul och allt. Jag tror att det är för att jag äntligen ser ”ljuset i tunneln”.
Om 25 minuter ska vi ha kursintro, som tur är så läser jag på distans för William är nämligen hemma och är SJUK idag.

Nä ska ta och sminka mig nu och sedan börja lyssna på kursintrot. FATTA! Jag är klar snart!

4 Comments

  1. Men du, det är jätte många som tycker tvärt om, därför jag laddade ner den för att så många hade skrivit att filmen var bra och att man bara grät. Men det tyckte ju inte jag då 🙂 ååh jag har också bara en termin kvar 🙂 fasiken va skoj! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa