En tisdagsmorgon i Falun.

Sitter här med min latte. Jag tvingar i mig saker på morgonen då jag numera verkligen gått in för att gå ner i vikt. Nådde mitt delmål för flera veckor sedan och nyss hade jag gått ner igen. -1 kg vilket betyder att min nuvarande vid kräver 4 kg bort sen är jag nöjd. Undviker att äta speciellt mycket kolhydrater, äter lite grann men inte mycket. Dessutom så går min app under de “normala” intaget med mat för mig vilket jag egentligen inte förstår jag sparar nämligen runt 250 att äta kalorier varje dag och då är jag inte uppe i fullt av vad jag ska äta. Det är nog bra, ser det som en fördel.

Nu ska jag dricka upp latten, ta en snabbdusch, skynda mig ner med William till skolan, sen ska jag hem och plocka undan och storstäda samt plugga. Ikväll ska jag bege mig ut på en promenad igen tänkte jag, bestiga Lugnet verkar trevligt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: