Många spelar ju bingospel på nätet, mitt bästa bingominne på nätet var när jag 2008 vann över 1000:- på bingo. Jag blev verkligen rejält glad den gången, nu skulle det absolut inte sitta fel med en vinst. Just för stunden har jag ganska stor ångest inför hösten då jag inte har en aning om jag kommer ha jobb eller enbart får springa runt som timmis. Pengar är ju alltid välkommet, jag tror att få skulle påstå att man inte blir glad av en vinst. Jag brukar dock sällan eller aldrig vinna pengar, mitt spelintresse hamnar mest på saker vilket är kul de också. Man kan spela bingo hos caratbingo . Min uppfattning så här långt är att sidan tycks vara seriöst, det verkar vara relativt höga vinster i potten och nog blir man lite småsugen på att prova, sidan är enkelt och bra uppbyggd också så jag får intrycket av att den är enkel att spela på. Jag tror att bingospel på nätet på många sätt är roligare än sådan där man sitter hemma framför tv- soffan mycket därför att man på nätet mer känner spänningen, dessutom går det fortare att veta om man vunnit och man slipper sitta och se massa reklam. Sitter man hemma och spelar bingolotto får man ju reklam, musik och massa mellansnack, lyssna på människor som ska välja vilken “låda” som passar den bäst och massa småprat. Jag har svårt för småprat, om jag spelar vill jag veta NU om jag vunnit, vilket nätet ger mig möjlighet till. Dock spelar ju ju knappt, mycket som jag skrivit tidigare på grund av min snåla sida. Kanske skulle varit annorlunda om man visste att man skulle vinna? Men nog blir man sugen, att spela och vinna lite pengar i dessa tider. Men man får drömma lite det tror jag är lika viktigt som att prova att spela spel på näten någon gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: