SMSguld.

Inlägget är ett samarbete.

Hur många av er har inte hört reklamen för smsguld på radion? Jag har visserligen inte speciellt mycket guld hemma, men hade jag haft det hade jag absolut kunna tänka mig att använda mig av tjänsten smsguld. Sidan är enkel och lätt, med utförlig beskrivning för kunden så han eller hon vet hur de ska använda sig av tjänsten. Tänk va enkelt egentligen, bara skicka in gamla smycken, klockor eller annat för att få ut värdet i pengar. Det är ju många som har trasiga klockor hemma och känner för att bli av med dem på eller annat sätt, jag tror då att det är lättare att klicka in sig på en hemsida som fixar saken, än att leta upp någon som köper guld av en. Jag gör det mesta på nätet, för mig är det en enkel sak att klicka sin in på en sida. Jag gillar inte att leta på stan efter butiken för mina mål, så hade jag haft guld hade jag absolut använt mig av smsguld.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “SMSguld.

 • 8 juni, 2012 at 16:03
  Permalink

  Nu tänker jag ge alla mina guldtackor till mina andra barn för du tänker ju i alla fall bara sälja…

  Reply
  • 8 juni, 2012 at 18:44
   Permalink

   Mamma – Jag tar gärna emot dem ändå :-p

   Reply
 • 8 juni, 2012 at 21:00
  Permalink

  Jag har sålt mitt guld och fick en hel del pengar för det, tyckte det var toppen istället för att det bara skulle ligga och skräpa.

  Reply
 • 8 juni, 2012 at 23:57
  Permalink

  min mammas kompis lämnade in guld och fick runt 8000 tillbaka, inte dåligt det!

  Reply
  • 9 juni, 2012 at 00:28
   Permalink

   Kajsa – Va kul för henne 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: