Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Presentkort

I ♥ Wrapp

Jag fick ett presentkort via Wrapp igen på 50:-. Så sprang in på Indiska och utnyttjade det, denna fina skål fick bli smyckeskrin åt mig. Det kanske var det som var meningen också? Men det såg som en skål för karameller typ, men den fick hur som haver flytta hem till mig.

59:- på Indiska

Kändes perfekt för smycken.
Jag betalade endast 9:- på grund av att jag använder mig av
appen wrapp.

Örhängen och halsband.

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.