Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Den första Augusti 2012.

Jag drack lite öl igår vilket jag ångrade bittert i morse när jag fick sitta på huk framför toalettguden och kräkas upp all vätska jag försökt få ner. Jag tål fan ingenting!
Hade dock en toppen kväll, träffade Lena och det var så kul att bara snacka lite, sen alla fin bilar! Jag vill ha en, insåg att det är Chevor som får mitt hjärta att slå dubbla slag!
Hur som helst så har jag spenderat dagen med att kolla på The secret life of the american teenager, Bunheads och Jane by design varav den sista nu gick på serieuppehåll när det var sådant spännande slut!
Ikväll tänkte jag se True blood och Pretty little liars.

Förövrigt var det en mild besvikelse igår när jag vandrade runt i kylan i Rättvik, det kändes inte som Classic Car Week när det brukar vara varmt och man nästan dör av värmen, nä det kändes som höstmarknaden i Rättvik när man vill dra på sig ytterligare en dunjacka utanpå sin redan varma dunjacka typ! Jag känner mig småsnuvad på denna sommar faktiskt.

Det är den första Augusti nu, det betyder att jag börjar jobba den här månaden, min son börjar tvåan och det är snart Rockstad FALUN! Fatta va kul liksom!

Lena

William leker vid fontänen i Rättvik.

Lek

Skummande

Lek

Lycka

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: