Inlägget är ett samarbete

Brukar ni åka på konferenser? Jag har varit på en enda än så länge. Det är ganska spännande, många åker i väg på sånt för att få inspiration och lära sig nya saker. Konferensanläggningen Skogshem & Wijk har konferensanläggningar där det går att gå på möten med sin arbetsplats. Jag tycker man lär sig mycket på att vara med på sådana möten och ofta kommer man hem med nya idéer och känner att man fått något tillbaka. Fördelen med att åka bort till ställen är ju också att man får se någonting nytt, och inte bara de gamla hederliga hemmet. Är man sedans om mig och sällan eller aldrig kommer i väg utanför Dalarnas gränser känns det extra spännande att kika runt och se om det finns spännande ställen att besöka. Just nu är det ju vanligt med bloggträffar, människor möts och får lyssna på diverse föreläsare, får olika produkter och då är ju konferensanläggningar ett toppen alternativ att besöka, att få chansen att komma bort, ha stora utrymmen och sedan få besöka Stockholm. För min del var det jätteläge sen jag var i Stockholm överhuvudtaget jag tror det var 2008 senast och då var det snabbt över dagen bara. Att få åka dit skulle kännas riktigt roligt, dessutom kanske man kan få tillfälle över till att shoppa lite efter konferensen. Just det där med att shoppa har ju alltid legat mig varmt om hjärtat, så att fördriva shopping med lite konferens är absolut inget jag skulle klaga på att få uppleva. Det mesta känns ju faktiskt bara kul.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: