Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Tröttisdag.

Jag känner att det blir en tidig kväll ikväll. Dagen på jobbet har varit jättelugn och inte alls speciellt ansträngande så det är inte därför jag är trött. Det är väl på grund av att kroppen fortfarande känner sig ofrisk efter sjukdomen denna vecka. Jag ska i alla fall ta och glo på lite serier och sen sova. Förutom de har jag börjat läsa också! En bok! Vad jag saknat att läsa insåg jag, att bara läsa och koppla av i böckernas värld. Innan jag fick barn och började plugga läste jag en ny bok nästan varje vecka. Men med åren har det blivit mindre och mindre, inte för att jag inte gillar att läsa utanför att tiden varit för knapp. Nu ska detta tas igen, det är så speciellt att vara ledig på helgerna. Det är något jag inte varit bortskämd med de senaste åren. Men nu så!

Nu blir det the vampire diaries och sedan blir det att krypa ner med en bok. Jag har serier att se men jag tar något avsnitt här och där av dom, ingen stress nu prioriterar jag att läsa istället.

8 Comments

  1. Här har jag varit trött med, men jag har jobbat natt och då är jag alltid som en zoombie när jag går av, det blir en ledig helg för mig nu. Ha det så gott!

    1. Elin en trappa ner – Bara läst twiligt för stunden 🙂 . Har en förhoppning om att pressa mig igenom alla böcker i min bokhylla jag köpt på mig sedan William föddes som blivit olästa för att jag inte haft tiden. Jag har ju tid nu. TID jag inte haft på många år. Hehe ^^, .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa