Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Frukost och surf

Sitter och äter frulle, tog paddan till köket så man åtminstone har något sällskap. Efter en relativt varm och fin vecka yr snön ner. Halv bittert då jag hellre haft vår nu. Föredrar inte vinter.
Lördag idag och de känns lite halvskumt, brukar inte ha tre dagars ledigt men de fixar sig nog i hjärnan. Frågan är vad dagen ska erbjuda? Vad ska ni göra?

6 Comments

      1. Eller hur ! Det är ju nästan helt gratis oxå ! Tyvärr så blåste det halv storm så det var kallt..
        Svar: Det är nog ungefär så jag känner oxå. Jag ska förhoppningsvis börja plugga till hösten och vet då inte om man kommer hinna med att gå till gymmet, eller prioritera det.
        Ska läsa till grundlärare isf. Det är det du är ? Var det en bra utbildning ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa