Inlägget är i samarbete med Evenemang.se

Brukar ni gå på olika evenemang? På sommaren älskar jag att göra saker, denna sommar ska jag likt 3 föregående år gå på Rockstad Falun, förutom de har jag en dröm att få gå på någon Musikal i år. Jag gillar ju sånt, musikaler. Musik har alltid varit ett stort intresse i mitt liv och jag har favoriter som Evita, Hair som favoriter. Dessa två får mig att riktigt rysa trots att jag bara sett dem på film. Evenemang.se har flertal med shower, musikaler och festivaler på sin sida. Där kan man finna det mesta av intresse för familjen, sig själv eller kanske någon vän? Jag har nyss surfat runt på sidan och hittat ett flertal shower jag är nyfiken att gå på. Nu ska jag bara få mig till att gå på något också.

2 kommentarer

  1. Åh va kul 🙂 Jag skulle vilja gå på en riktig 1700-tals operett nån gång har just en dragning till den formen av operetter då de manliga sångarna sjunger med en väldigt ljus falsettröst nästan kastrat (som de kunde va på den tiden) annars gillar jag inte kanske direkt just opera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: