Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Hej då dag, hej natt.

Dagen på jobbet gick fort, hade planering och lite bokstavsarbete efter det så blev det lunch och sedan hade jag att utvecklingssamtal.
William kom hem och slängde sig på Ipaden och sedan drog han iväg och lekte med en kompis. Själv somnade jag på soffan, HELT slut var jag. Hade spänningshuvudvärk, men släppte efter lite sömn.
Var så himla sugen på Maestros kycklingsallad med starksås så köpte det idag. Känner mig inte alls nyttig och fick ångest, men bara grejen att vara hungrig fick mig att välja äta. Mår dock mindre bra nu.

Imorgon ska vi på tippen om det är öppet, efter jobbet. SKITBRA! Jag har längtat efter att åka till tippen och få rensa bort massa skit. Sedan ska jag ta med lite grejer till brorsan han köpt av mig. Jag har ju en tanke att göra om ena klädkammaren till gästrum så det är just nu vad som rensas ut, kommer bli skitbra tror jag. Annars är det lugnt bara, ska snart gå och sova därav rubriken.
Påsk från och med imorgon då, lika spännande varje år… Jag gillar inte påsken, tycker det är en alldeles för lång helg.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa