Läraryrket

Ytterligare en dag av mitt liv.

Gah denna torsdag kom och gick. Först jobb som vanligt och sen blev det hem för en kort visit och sedan tillbaka till jobbet och vår diskussionsgrupp om framtidens skola. Märktes att det var torsdag kväll då man var aningen ofokuserad men det löste sig, det här blir säkert bra och det vi skrev ner kändes helt okej faktiskt.
Känner att jag är rätt trött så ska bege mig mot sängen, fattar inte var denna trötthet kom ifrån? Kände mig inte alls lika trött på jobbet som jag gör just nu. Men va fan klockan är halv tio så lär väl sova kanske.

Tråkinlägg men det fick det bli idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: